ANDERE ACTIVITEITEN

Zondag 19 september 2021 - Markt & braderie

Baasrode is minstens 1200 jaar oud en via deze markt voor de creatieve Baasrodenaren wil men tonen waar men na die 1200 jaar geraakt is. Waar zijns de Baasrodenaren en zijn verenigingen en ondernemingen mee bezig? Deze markt heeft tot doel om de Baasrodenaren dichter bij dit jubileumjaar te brengen en te zorgen dat de mensen elkaar zo beter leren kennen. Wie doet wat in het huidige Baasrode en dit is de kans bij uitstek om elkaar beter te leren kennen.

Vanaf 10u tot 18u in het dorpscentrum.

Zaterdag 23 april 2022 - Totaalspektakel

Op zaterdag 24 april 2022 zal een spetterend totaalspektakel Baasrode in haar greep houden. Verspreid over de gemeente vinden die dag een hele resem evenementen plaats, waarbij er voor ieder wat wils is. Op typisch Baasroodse locaties worden prachtige historische taferelen uitgebeeld door verschillende verenigingen. Bovendien zal een rasechte Vlaamse kermis worden georganiseerd in het centrum, waarbij de allerkleinsten kunnen plaatsnemen in een retro paardenmolen of hun schutterskunsten kunnen beoefenen in een vintage schietkraam.

’s Avonds vinden er dan weer verschillende optredens plaats met de Baasroodse en Belgische toppers. Noteer deze dag dus alvast in uw agenda!

INSCHRIJVEN

Wees als eerste op de hoogte van al onze aankomende evenementen en updates.